25 March 2011

vue de monde (evan's birthday)




TUESDAY MARCH 22ND 2011

AMUSE BOUCHE

Smoked eel
&
Blue fin tuna
&
Buttermilk

~

TOMATE, CÉLERI, FROMAGE DE CHÊVRE, CAMOMILLE

Tomato, celery, goat’s cheese, chamomile

~

ÉCREVISSE ET CRAB EN SANDWICH, ÉMULSION BEURRE NOISETTE

Marron on a hot river stone, spanner crab sandwich, brown butter emulsion

~

OEUF DE CANARD, RIS D’AGNEAU, OIGNON, TRUFFE

Fried duck egg, lamb sweetbreads, pickled onion, truffle

~

BRANDADE DE MORUE, BETTERAVE, OS Ă MOELLE

Salted cod, beetroot, smoked bone marrow

~

SORBET AU CONCOMBRE, GRANITE AU SUREAU

Cucumber sorbet, elderflower granite, frozen lime

~

LOTTE, GRAISSE DE PORC, POIRE ÉPICÉE

Monkfish, pork fat, spiced pear

~

KANGOUROU, CHOU, MÛRE

Kangaroo, cabbage, blackberry

~

CHAMPIGNONS MATSUTAKE, GLACE AU LAIT CAILLÉ DE CHEVRE, GRAINE DE CITROUILLE

Pine mushrooms, goat’s curd ice cream, pumpkin seeds

~

JOUE DE BŒUF DE BLACKMORE, RADIS, ANETH ET SAUCE AUX ANCHOIS

Blackmore wagyu beef cheek, radish, dill, caper, anchovy sauce

~

ASSORTIMENT DE FROMAGES

Assortment of cheeses, bread, condiments

&

AVOINE AUX FRAISES

Yoghurt sorbet, strawberries, oats

~

ENTREMET SUCRÉ

Frozen lolly, popping candy, house made lemonade

~

MELON, NID D’ABEILLE, PÊCHE, CRÈME

Rockmelon, honeycomb, peach, cream

~

SOUFFLÉ AU GAYTIME

Gaytime soufflé

~

NOTRE SÉLECTION DE CAFÉS, THÉS, INFUSIONS ET PETITS-FOURS

A selection of coffee, teas, infusions & petits-fours



No comments:

Post a Comment

xo