TUESDAY MARCH 22ND 2011
AMUSE BOUCHE
Smoked eel
&
Blue fin tuna
&
Buttermilk
~
TOMATE, CÉLERI, FROMAGE DE CHÊVRE, CAMOMILLE
Tomato, celery, goat’s cheese, chamomile
~
ÉCREVISSE ET CRAB EN SANDWICH, ÉMULSION BEURRE NOISETTE
Marron on a hot river stone, spanner crab sandwich, brown butter emulsion
~
OEUF DE CANARD, RIS D’AGNEAU, OIGNON, TRUFFE
Fried duck egg, lamb sweetbreads, pickled onion, truffle
~
BRANDADE DE MORUE, BETTERAVE, OS Ă MOELLE
Salted cod, beetroot, smoked bone marrow
~
SORBET AU CONCOMBRE, GRANITE AU SUREAU
Cucumber sorbet, elderflower granite, frozen lime
~
LOTTE, GRAISSE DE PORC, POIRE ÉPICÉE
Monkfish, pork fat, spiced pear
~
KANGOUROU, CHOU, MÛRE
Kangaroo, cabbage, blackberry
~
CHAMPIGNONS MATSUTAKE, GLACE AU LAIT CAILLÉ DE CHEVRE, GRAINE DE CITROUILLE
Pine mushrooms, goat’s curd ice cream, pumpkin seeds
~
JOUE DE BŒUF DE BLACKMORE, RADIS, ANETH ET SAUCE AUX ANCHOIS
Blackmore wagyu beef cheek, radish, dill, caper, anchovy sauce
~
ASSORTIMENT DE FROMAGES
Assortment of cheeses, bread, condiments
&
AVOINE AUX FRAISES
Yoghurt sorbet, strawberries, oats
~
ENTREMET SUCRÉ
Frozen lolly, popping candy, house made lemonade
~
MELON, NID D’ABEILLE, PÊCHE, CRÈME
Rockmelon, honeycomb, peach, cream
~
SOUFFLÉ AU GAYTIME
Gaytime soufflé
~
NOTRE SÉLECTION DE CAFÉS, THÉS, INFUSIONS ET PETITS-FOURS
A selection of coffee, teas, infusions & petits-fours
No comments:
Post a Comment